Tipy na vánoční darky

Pět tipů na vánoční dárky pro vaše zákazníky a obchodní partnery

Hledáte předvánoční inspiraci? Nevíte, čím obdarovat vaše zákazníky nebo obchodní partnery? Nechte to na našich nápadech – přinášíme hned několik tipů, kterými můžete potěšit okolí. Dejte o sobě vědět – dejte vědět zákazníkům či kolegům, že vám na nich záleží. Protože na gestech záleží.

Psaní, které mění

Každý je chce mít při ruce, každý je občas využije. Propiska? Skvělý adept na drobnost, kterou můžete obdarovat vaše zákazníky či zaměstnance. Pokud navíc nese vaše logo či název firmy, jde o umírněnou formu reklamy. A že se chcete blýsknout? Pak můžete vsadit na luxusnější variantu – vybrat reklamní pero. To se hodí zejména pro kolegy ve vedení společnosti nebo vaše obchodní protějšky.

Plánujte chytře

Plánování, poznámky, schůzky. Běžná součást pracovního dne většiny z nás. Jak tedy potěšit prakticky? Skvělými dárky je papírenské zboží. Poznámkový blok, sešit v tvrdých deskách nebo diář – zaručeně se neztratí u vašich zákazníků ani business společníků. Nezapomeňte však ani v tomto případě na logo či název firmy.

TIP: Darujete diáře nebo sešity bez loga či názvu společnosti? Nevadí. Dárky můžete zabalit chytře. Využijte naše reklamní tašky s potiskem nebo tašky bez potisku. Myslete eko – vybírejte třeba praktické textilní tašky, které využije celá běžná domácnost. Navíc získáte něco navíc – levnou reklamu.

Něco na zub?

Něco dobrého na zub neurazí. Ekonomická, mnohdy příjemná varianta, která udělá mnoho radosti. Můžete potěšit druhé – čokoládou, medem, čajem, kávou nebo třeba dobrým vínem. Opět je vhodné využít tisk etiket, abyste byli vidět. Do čeho dárky v podobě dobrot zabalit? Využijte tašky s vašimi iniciálami nebo logem společnosti. Když dárek, tak stylově.

Pro maximální požitek

Káva nebo čaj? Bez toho správného hrnku by to nebylo ono. Zaměstnanci nebo klienti jistě ocení hrníček na kávu či čaj. Ani tento dárek se totiž neztratí – v kanceláři nebo doma. Chcete-li dárek promyslet do posledního detailu, přidejte třeba fixy na porcelán, sáčky čaje nebo kávy, bonbóny nebo již zmíněnou propisku. I drobnosti mohou udělat radost – a říct, že vám na druhých skutečně záleží.

Zážitky? Vzpomínky zůstanou

A poslední možnost? Přece společné chvíle a zážitky. Pozvěte kolegy, zaměstnance, klienty či obchodní partnery na dobrou večeři, zážitkový večer nebo do divadla. Vzpomínky jim už nikdo nevezme – a společné chvíle mohou pomoci budovat důvěru a vztahy... a na čem jiném v podnikání vlastně záleží?