Blog - nejen o taškách

výhody reklamních tašek

5 důvodů, proč vsadit na reklamní tašky

Přidaná hodnota pro vaše podnikání je často přidanou hodnotou pro vaše zákazníky. Tak proč jim nenabídnout něco navíc? Reklamní tašky dokáží nejen potěšit, ale ještě mnohem více. Mohou být praktickými pomocníky – a to při různých odvětvích podnikání. Proč se vybavit reklamními taškami? Přinášíme hned 5 důvodů, které vás přesvědčí. A vaše klienty jakbysmet.

Protože chcete být vidět

Co si budeme povídat, ať už vaše soukromá či firemní klientela reklamní tašku použije. Někdo jednou, druhý vícekrát. Tak jako tak půjdete vidět – protože reklamní taška nese váš design, váš název, vaše jméno. Tak proč se neukazovat?

Protože dáváte něco navíc

I maličkost dokáže potěšit. Jako podnikatel můžete ukázat zájem o své partnery nebo zákazníky. Nemusíte jim nosit modré z nebe, ale kromě kvalitních služeb ve svém oboru je dobré čas od času dát ještě něco navíc. Proč ne reklamní tašku? Ať už prázdná nebo s dalšími drobnými dárky rozhodně ukáže, že si obdarovaných klientů či obchodních partnerů vážíte.

Protože se hodí

Mít pár reklamních tašek vždy při ruce – chytrý krok. Tak můžete kdykoli zabalit dárek pro váženého zákazníka, zaměstnance, kolegu nebo partnera v podnikání. Bude vidět, že jste na takové situace připraveni – a že takové situace jsou u vás na denním pořádku. Navíc budete působit seriózně. I to je plus, nemyslíte?

Protože myslíte na budoucnost

Ne, nemusíte se nutně vybavit jen mikroténovými nebo igelitovými reklamními taškami. Milovníci přírody a zero waste životního stylu ocení, když dáte šanci také papírovým nebo textilním taškám. Ty lze použít mnohonásobně, vypadají dobře, jsou ekologičtější a odkážou na váš smysl pro životní prostředí.

Protože chcete udělat radost

Že by textilní reklamní taška? Ta se může stát samostatným dárkem, který udělá radost. Textilní tašky jsou totiž praktickým pomocníkem na nákupy, cesty na chatu, při úklidu nebo organizaci domácnosti. Mohou být stylové, estetické, praktické a samozřejmě do světa vykřičí, od koho je nositel dostal. Protože i reklama může být fajn. Zkuste to.


Vytisknout  
profitasky - mapa

Kontaktujte nás

  • Václavské náměstí 66
  • 11000 - Praha 1
  • info@profitasky.cz
  • +420 739 933 944
  • IČO: 06301851

Ukázky potisků